luni, 13 februarie 2012

un cadou special

Cadoul pe micuta Ingrid este aproape gata. Pana la urma am avut noroc cu vremea rea, caci botezul a fost amanat; bunicii nu puteau sa ajunga din cauza zapezii. Asta-mi da timp sa finalizez zilele-acestea ultimele cusaturi (cele in urma acului) si sa caut rama potrivita.


De asemenea, ma gandesc si la o felicitare de botez deosebita pentru care am nevoie de cateva materiale mai speciale.


vineri, 10 februarie 2012

inima inimioara

Felicitarea pentru aniversarea ce coincide cu Sf. Valentin e gata si deja in drum spre America. Am ales sa cos modelul cu inima mai mica si pentru ca ziua de nastere este pe 14 februarie, desigur ca am folosit din plin inimioare cam peste tot.


                                Fata                                              Verso

            

Inlocuieste "Bday" cu Valentine si ai o felicitare simpla de Sf. Valentin. Daca nu stai prea bine cu arta cusutului, in inimiara poti pune o fotografie.

Felicitari cusute, foarte la moda in ultimii ani gasesti aici, de Ziua Indragostitilor, de 1 si 8 Martie si pentru orice alte ocazii. Sunt foarte simplu de cusut, dar nu uita ca pentru a obtine efectul dorit este necesar un numar par de gaurele:



Eu deja ma gandesc ce-as putea realiza ca felicitari de 1 Martie, caci nu mai e mult pana le voi trimite.

joi, 2 februarie 2012

un final, alt inceput...

Am reusit aseara sa termin de cusut tabloul cu ceas. Uraaaa! Presata de timp, pentru ca ma asteapta felicitarea cu inimioara si tot ieri am fost invitata la botezul micutei Ingrid, iar eu nici nu m-am apucat de cusut cadoul pe care i-l pregatesc.

Sincer, n-as fi crezut ca punctul de contur in urma acului va avea un efect atat de puternic, dar mi s-a demonstrat ca da, poate face un tablou mult mai frumos:



Pentru inramare am niste instructiuni speciale de doua pagini, ca trebuie montat si mecanismul ceasului... asa ca vi-l voi arata finalizat si pus pe perete dupa ce termin cu proiectele de primavara.

Inca nu m-am hotarat daca voi face inimioara sau inima mai mare pentru felicitarea de 14 februarie, azi voi face niste probe; din pacate nu am reusit sa gasesc nuantele respective si am potrivit altele la magazin. Pana luni trebuie sa o am gata asamblata, altfel nu mai ajunge la timp peste ocean.

Ii multumesc lui Tenderrose56 pentru inspiratie; asa am reusit sa gasesc cadoul potrivit pentru micuta Ingrid. Daca voi reusi sa termin pana sambata viitoare (duminica e botezul), ramane de vazut... Sper sa reusesc sa ma mobilizez.

Pe curand!