joi, 2 februarie 2012

un final, alt inceput...

Am reusit aseara sa termin de cusut tabloul cu ceas. Uraaaa! Presata de timp, pentru ca ma asteapta felicitarea cu inimioara si tot ieri am fost invitata la botezul micutei Ingrid, iar eu nici nu m-am apucat de cusut cadoul pe care i-l pregatesc.

Sincer, n-as fi crezut ca punctul de contur in urma acului va avea un efect atat de puternic, dar mi s-a demonstrat ca da, poate face un tablou mult mai frumos:



Pentru inramare am niste instructiuni speciale de doua pagini, ca trebuie montat si mecanismul ceasului... asa ca vi-l voi arata finalizat si pus pe perete dupa ce termin cu proiectele de primavara.

Inca nu m-am hotarat daca voi face inimioara sau inima mai mare pentru felicitarea de 14 februarie, azi voi face niste probe; din pacate nu am reusit sa gasesc nuantele respective si am potrivit altele la magazin. Pana luni trebuie sa o am gata asamblata, altfel nu mai ajunge la timp peste ocean.

Ii multumesc lui Tenderrose56 pentru inspiratie; asa am reusit sa gasesc cadoul potrivit pentru micuta Ingrid. Daca voi reusi sa termin pana sambata viitoare (duminica e botezul), ramane de vazut... Sper sa reusesc sa ma mobilizez.

Pe curand!

2 comentarii:

  1. Ce-mi place! Arata foarte frumusel si decorativ :) N-am realizat ce talentata esti si ma bucur ca am descoperit si latura asta a ta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, draga Kadia! O latura ingropada adanc pe vremea cand lucram de dimineata pana seara si-mi lasam nervii si energia intr-o multinationala din Romania. Ma bucur ca macar pentru o vreme stau acasa si imi pot recupera aceste pasiuni de care aproape uitasem.

    RăspundețiȘtergere