sâmbătă, 10 martie 2012

Mica printesa

O pana interminabil de internet m-a impiedicat sa va tin la curent cu proiectele recent incheiate. Profit de vizita de weekend la parintii mei pentru o doza de internet :)

Si reiau sirul proiectelor de la botezul micutei Ingrid Maria, in ultimul weekend din februarie, chiar inainte de inceperea postului Pastelui. Botezul a fost o buna ocazie sa reintru in Biserica Sf. Anton (cunoscuta si ca Buna Vestire), langa "Hanu' lui Manuc", dar mai ales placerea de a revedea vechi prieteni si fosti colegi de serviciu.

                                                                               sursa foto

Cat despre cadou, a fost primit cu multa bucurie. Din pacate, am fotografiat in graba tabloul si felicitarea si pozele nu au beneficiat de o lumina si o incadrare de calitate. Rama tabloului este un roz cu patina gri argintie. Pentru felicitare am ales o forma deosebita, dar foarte de efect si simplu de realizat; m-a ajutat mult foarfeca cu margine zimtata si cateva abtibilduri tematice cumparate de la o librarie :) Avantajul e ca poate fi pastrata deschisa in pozitie verticala.




Data viitoare va povestesc despre felicitarile de martie. Sper sa gasiti idei interesante chiar daca sezonul lor a cam trecut.

6 comentarii:

  1. :) eu am avut onoarea sa primesc o felicitare de Craciun si una de Martie, facute de mânutele tale. Multumesc! pupici
    sa ai o duminica minunata!
    (http://vis-si-realitate-2.blogspot.com/2012/03/restante.html)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, Carmen! O saptamana frumoasa iti doresc! Cum gasesc putin timp si inernet, o sa ma ocup si eu de restante :)

      Ștergere
  2. Ce frumoasa a iesit! Felicitari Alina!

    RăspundețiȘtergere