marți, 3 aprilie 2012

Microbul Quilling

Este un microb care te prinde si nu te mai lasa si cred ca oricat voi incerca, nu voi reusi sa ma feresc de el. L-am luat de la fata mea, Maria, care ieri la scoala a lucrat o felicitare de Pasti in tehnica Quilling. Sunt tare mandra de ce-a relizat si de faptul ca a reusit sa faca singura atat de multe figurine!Duminica am alergat prin librarii dupa materiale; incredibil ce greu sunt de gasit fasiutele de hartie gata decupate, iar de instrumentul special nici nu poate fi vorba :( dar ieri am reusit sa gasesc o librarie care mi-a promis ca va aduce si atunci voi cumpara doua creioane de Quilling, ca sa invart si eu hartiutele cot-la-cot cu Maria :) Boala grea! Pana atunci am improvizat un instrument de invartit hartia dintr-un bat de frigaruie (suficient de subtire) pe care l-am despicat la varf; nevoia ne-a facut inventivi pe noi, romanii. :)

Intre timp am inceput sa confectionez in stilul propriu de scrapping felicitarile de Pasti; primele au foste deja trimise pentru cei care sarbatoresc Invierea dupa calendarul catolic:


Sper ca v-am oferit cateva idei pentru a va personaliza urarile de Pasti, iar daca nu, macar cateva clipe placute in lumea lucrului de mana.

5 comentarii:

 1. Beautiful blog,congreatulation.I follow you.Marie-Claire

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Thank you so much, Marie-Claire! I'm happy you found interesting my blog and my little projects.

   Ștergere
 2. Aici poti gasi si comanda prin posta hartie pt quilling: http://www.galeriacreativ.ro/galeriacreativ/eshop/7-1-Hobby-Creativ-Indemanare/163-2-Tehnica-Quilling

  Sarbatori frumoase si linistite alaturi de cei dragi!

  RăspundețiȘtergere
 3. Interesanta tare tehnica asta :)
  arata foarte frumos !

  RăspundețiȘtergere