vineri, 26 aprilie 2013

Pregatiri de Pasti

Anul acesta nu am avut prea mult timp pentru proiecte speciale de Pasti. Am stat mai mult pe la parintii mei; l-am ajutat pe tata la taiatul viei si apoi am primenit casa in asteptarea Sfintelor Sarbatori. Poate ca n-am avut timp prea mult pentru lucru de mana, dar tot am reusit rapid-rapid sa fac cate ceva pentru sarbatori.

Am dat iama in crengutele de vie taiate si dupa o atenta selectie, am ales cateva potrivite pentru o decoratiune de Pasti:


M-am inarmat cu rabdare si un lipici foarte rezistent si am reusit sa le aranjez intr-o coronita:


Cu un ou decorativ de plastic si snur de hartie colorata, am dat putina culoare si coronita-i gata de atarnat deasupra usii:Din pacate nici pentru felicitarile de Pasti nu am avut prea mult timp la dispozitie. Mi-ar fi parut tare rau totusi sa nu reusesc sa fac ceva personalizat. Noroc cu servetelele simpatice pe care le-am gasit la magazin si care s-au potrivit perfect; in cateva ore au fost gata. Raman cu speranta ca macar de data asta vor ajunge cu bine la destinatari, caci de Craciun multe am trimis si putine au ajuns la cei dragi.


Acestea fiind zise, ma-ntorc din nou la treaba, caci inca mai sunt multe de facut in saptamana Patimilor, iar duminica avem sarbatoare in familie, de Florii. Spor la treburi si voua si Sarbatori fericite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu