luni, 28 noiembrie 2011

Felicitari cusute

Odata cu recent reinstaurata pasiune pentru lucrul de mana, n-a trecut prea mult pana mi-am inercat puterile cu primele felicitari. Doream sa ofer celor mai bune prietene ceva mai mult, ceva unic de ziua lor. M-a stimulat articolul din revista "Lucru de mana" din iarna 2010/2011. "Ce idee buna!" m-am gandit:


Desigur, de-acolo am pornit, dar am ajuns aici:



folosindu-ma de o alta idee, numita "scrapping", care presupune utilizarea unor decupaje de hartie, imagini si alte tipuri de materiale pentru a realiza o imagine - un fel de colaj, dar care poate folosi in aceeasi masura stampile, capse, cusaturi, margele, cristale, panglici de tot felul - limita tine numai de imaginatie. Desigur, fiind abia la inceput, scrapping-ul meu a fost mai timid, dar si pentru ca am vrut ca pana la urma cross-stich-ul sa ramana vedeta :)

Iata o felicitare reusita executata in stilul despre care v-am povestit:


Si scrapframe-ul facut de Maria in clasele primare :)



Orice poate fi "scrapped" - felicitari, cutii de cadou, tablouri, rame, albume, semne de carte, decoratiuni de tot felul.


Daca ati vazut filmul "Viata pentru sora mea (My Sister's Keeper)" poate va amintiti ca personajul principal lucra la un scrapbook in care cerea iertare familiei pentru felul in care boala ei le-a afectat vietile:


Dar sa incheiem pe un ton optimist, pentru ca se apropie Sarbatorile si nu e deloc prea devreme sa incepem sa lucram la felicitarile si cadourile de Craciun. Am cateva idei si sigur voi face un drum la magazinul pentru hobby-uri, cu lucruri multe, marunte si frumoase, ca sa iau materiale potrivite.

Sper ca v-am dat cateva idei; daca nu, incercati si aici - foarfeca si lipici are oricine - sau aici si aici - pentru cei care se simt bine cu acul in mana. Spor la treaba!

2 comentarii:

  1. Foarte frumoase felicitari dupa idei interesante!
    Felicitari si la cit mai multe si mai frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Melly! Ma bucur ca ti-a placut. Inca ma "framant", dar sper sa gasesc niste variante frumoase si de Craciun :)

    RăspundețiȘtergere