miercuri, 23 noiembrie 2011

Ce lucrez acum

Ei, "acum" e cam mult spus. De fapt, lucrez printre picaturi, dar picatura cu picatura se aduna :) Acum un an ma aflam prin Geneva si in orasul vechi am intalnit Merceria Catherine care m-a atras de la prima privire. Paradisul iubitorilor de cusaturi! Bine-nteles ca, desi m-am tinut tare, n-am putut pleca de-acolo cu mana goala. Doua modele mi-au luat ochii, dar din cauza pretului a trebuit sa ma opresc la unul singur. L-am ales pe cel care am crezut ca-mi va aduce cel mai bine aminte de Elvetia.


Pe atunci nu stiam ca o sa si am timp sa-l lucrez, dar intre timp lucrurile s-au mai domolit in viata mea si pot spune ca am progresat destul, tinand cont ca am lucrat sporadic.




Are punct in cruce, punct de goblen pentru umbre, punct in urma acului pentru contururi; este destul de provocator. Mariuca mea inregistreaza cu satisfactie progresele. Aseara am inceput sa "cladesc"casuta, care dintr-o eroare care-mi scapa (desi am constat-o si cand am cusut literele din "WELCOME") va fi cu un punct mai lata. Desigur, am facut cateva greseli; n-am stiut sa-mi pozitionez prea bine centrul tabloului, am gasit gresit cateva nuante si am pozitionat clopotelul cu un rand mai sus. Per ansamblu insa, balbele nu sunt vizibile. Asa ca pot spune ca sunt multumita de progrese. Foarte curand insa ma voi intrerupe, pentru ca voi incepe proiectele de iarna. Dar despre asta, intr-o alta postare.

4 comentarii:

  1. Un tablou vesel cu un model inedit!
    Mult spor Alina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact asa cum vreau sa-mi amintesc de Elvetia :) Multumesc, Melly! Picatura cu picatura...

    RăspundețiȘtergere
  3. Data viitoare cand mai treci prin Geneva, trimite-mi un mesaj, poate ne intalnim la un ceai :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Kadia, multumesc, o sa tin minte! Mi-ar placea sa ne-ntalnim la Geneva la un ceai :) Nu stiu cand mai ajung eu, sotul meu calatoreste mai des acolo, in interes de serviciu, dar cu prima ocazie iti dau un semn.

    RăspundețiȘtergere