luni, 3 iunie 2013

Cusaturi cadou

M-am lasat atrasa de cateva modele foarte dragalase si dupa ce le-am cusut mi-am dat seama ca pot fi foarte bine facute cadou.

O vaza cu lalele mi-a cam scos ochii cu modelul, dar dupa ce am reusit s-o termin, desi initial ma gandeam s-o fac felicitare, am reusit sa-i gasesc o bordura frumoasa si apoi a devenit un mic tablouas:


Pe care Maria mea l-a luat pe post de cadou in Anglia, asa ca l-am inramat in - ce altceva? - rosu si alb :)


Apoi o dorinta mai veche de a darui un tablou cusut de mine a prins forma zodiei sarbatoritei - Taur. Imi doream de mult sa cos un semn zodiacal. L-am cusut in culoarea norocoasa ale zodiei - albastru/verde:


Pe-acesta am avut norocul sa-l termin repede, ca de Pasti n-am putut coase, asa ca l-am cusut imediat dupa sarbatori si am putut face cadou un nou tablou cusut:


Urmatorul proiect va fi dedicat primei aniversari a nepotelului nostru (praslea cumnatului meu) si am fix o luna ca sa-l termin; sper sa reusesc; azi ma pregatesc sa-l incep.

Sabloanele tablourilor de mai sus pot fi gasite in revistele "Lucru de mana"; daca le doriti si nu le gasiti, dati-mi un semn si va ajut.

6 comentarii:

  1. Imi place primul tablouas.Este tare dragalas si rama se incadreaza perfect.O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alexandra draga! Are intr-adevar un farmec aparte si cred ca bordura cusuta contribuie mult la asta; pana la ea mi se parea prea mare pentru o felicitare si incomplet pentru un tablou :) O saptamana frumoasa iti doresc!

      Ștergere
  2. Ce draguţ este! Frumos model ai ales!
    Am ceva pentru tine
    http://anastasiaanestis.blogspot.ro/2013/06/blog-award.html

    Weekend cât mai plăcut şi spor! Îmbrăţişări.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce supriza frumoasa mi-ai facut, Anastasia! Iti multumesc din suflet pentru premiu! Te imbratisez cu drag si-ti doresc sa ai un weekend frumos!

      Ștergere